Milanović: Predsjednicu nije nitko ni vidio ni čuo zato što je pupčano povezana s HDZ-om i ne smije otvoriti usta

Cropix

Predsjednički kandidat ljevice Zoran Milanović putem društvenih mreža odgovorio je aktualnoj predsjednici i kandidatkinji HDZ-a za drugi mandat na Pantovčaku Kolindi Grabar-Kitarović na optužbe da su on i njegova Vlada odgovorni za današnje probleme prosvjetara.

“Predsjednicu nije nitko ni vidio ni čuo jer ona bježi od kampanje i to će raditi do kraja. Zašto predsjednica Republike ne kaže da treba povećati koeficijente?

Zato što je pupčano povezana s HDZ-om i ne smije otvoriti usta protivno njihovoj politici. Štrajk je otišao predaleko samo sa stajališta interesa djece, a jedini krivac za to su Plenković, HDZ i Kolinda Grabar-Kitarović koja daje podršku Vladi. Po njoj Vlada radi dobro i ovo što gledamo je slizavanje s Plenkovićevom Vladom.

To je sve ista ekipa. Ovi prosvjedi nemaju veze s mojom Vladom. Plenkovićeva Vlada je 7 ili 8 puta mijenjala povećavala koeficijente za odabrane skupine koje su im u tom trenutku bile dobre, korisne.

Ovo sada je isključivo Plenkovićeva poruka učiteljima: “Vi niste bitni, mi o vama ne ovisimo. Onima koji su nam bitni, njima smo odavno povećali koeficijente.” To je poruka koju učiteljima i nastavnicima šalje Plenković!”, napisao je Zoran Milanović na Facebooku.

 

Komentari