Milanović o pusi hejterima: Zar je to neočekivano? Tako razgovaram od prvog dana

Damir Krajac / CROPIX

Predsjednik Zoran Milanović gostovao je u Intervjuu tjedna u Točki na tjedan.

Upitan o dosadašnjem mandatu, Milanović je rekao da nitko nije očekivao ovakvo stanje. “Ovo nije viđeno, ovo je prvi put da ovako nešto gledamo. Položio sam prisegu 18. veljače, već 25. veljače me zove premijer da je prvi slučaj otkriven, tako da je to ulazak u duboko more odmah na početku”, rekao je Milanović

“Život nije stao, samo se na neki čudan način izvitoperio”, dodao je.

Najvažnijim u dosadašnjem mandatu ističe upravo način na koji se dosad ponašao, a to je da upozorava građane, kazao je Milanović.



Komentirao je i poruku u kojoj je poslao “pusu hejterima”. “Ovo je naprosto bila reakcija. Zar je to neočekivano? Ja sam na taj način razgovarao i općio od prvog dana. Izloženi ste svaki dan provokacijama i prljavim trikovima i ja se u svemu tome solidno kontroliram. Ja nisam došao kao neznanac, nisam izabran na dužnost predsjednika Republike, a da ljudi nisu znali jako dobro s kim imaju posla. I to je to. Zasad su to samo sitne protokolarne stvari, ništa više”, rekao je Milanović za N1, dodavši da je s Vladom korektno funkcionirao i branio, pokušavao obrazložiti i racionalizirati njihove poteze.

Komentari