Milanović bio na ručku s Kovačevićem: Kako je moguće da predsjednika nitko iz SOA-e nije obavijestio da će upasti u mjere?!

U godini dana USKOK je prikupio veliku količinu dokumentacije koja se treba analizirati, a čekaju se i rezultati pretrage domova koji tek trebaju doći. Iako se u akciju uhićenja krenulo noć ranije, tužitelji su zadovoljni.

“Imamo dosta dokaznog materijala i zadovoljni smo s onim što je prikupljeno tijekom realizacije”, kazao je u subotu Tomislav Kamber, zamjenik ravnateljice USKOK-a .

S obzirom da je toga puno, moguće je i da će biti novog proširenja.

Zanimljivo, u USKOK-ove mjere očito je upao i predsjednik koji je otkrio kako je prije par mjeseci bio na jednom ručku s Kovačevićem, koji mu je bio protukandidat na unutarstranačkim izborima 2008. godine.

“Ako je zaista policija pratila nekoga tko nosi 2 milijuna ili 200 tisuća kuna, nekome da mu da mito, pa hapsiš ga istog trena i priča je gotova. Kog si čekao? Američkog predsjednika?”, komentirao je u subotu predsjednik Zoran Milanović.

Kako je moguće da Milanovića nitko iz SOA-e nije obavijestio da će upasti u mjere?

Zbog sličnog slučaja s predsjednicom kad joj je Zdravko Mamić organizirao proslavu rođendana, smijenjen je Dragan Lozančić.

Na izjavu predsjednika Milanovića, nitko, pa ni USKOK kojeg je kritizirao predsjednik, nije reagirao, pišu Vijesti.hr.

Komentari