Milanka Opačić u imovinsku karticu dodala stotine kvadrata i dva psa

Goran Mehkek / CROPIX

Milanka Opačić dopunila je svoju imovinsku karticu. Nula koja joj je “ispala”, kako je sama objašnjavala, kad je upisala da joj je kuća s okućnicom od 134 kvadrata u Dubravi vrijedna 200 tisuća kuna, sad je vraćena, a na početna 134 kvadrata dodan je još pokoji kvadrat. Točnije, njih 504 jer saborska zastupnica Stranke rada i solidarnosti u kartici iz ovog mjeseca prijavila je kuću s okućnicom u Dubravi od 638 kvadrata, koju je procijenila na 2,2 milijuna, a ne više na 200 tisuća kuna.

Promijenila je i iznos vrijednosti svog hibridnog automobila Toyote Auris iz 2011. koji je početkom prosinca 2019. vrijedio 74.100 kuna, a potom mu je u dva mjeseca cijena pala za 50 tisuća kuna, pa ga Opačić sad procjenjuje na 20 tisuća. Potrošila je u istom razdoblju zastupnica i gotovo sedam tisuća kuna štednje, dionica i dalje nema, a bivša dugogodišnja SDP-ovka, osim što je izmijenila obvezne rubrike, najnoviju je karticu dopunila i napomenom. Odnosno, dvjema “čupavim” opaskama jer Milanka Opačić u imovinsku je karticu, jedina među svojim kolegama u Saboru, upisala – dva psa.

Vlasnica je, kako je objasnila, dvoipolgodišnjeg udomljenog labradora te kujice cavalier king charles španijela, stare devet godina, koja je plaćena tisuću eura, piše Večernji.hr.



Komentari