Milanka Opačić tvrdi da joj kuća s okućnicom u Zagrebu vrijedi 200.000 kuna

Damjan Tadic / CROPIX

Milanka Opačić, bivša SDP-ovka koja je u saboru dio kluba zastupnika stranke Milana Bandića, u imovinskoj kartici navela je da joj kuća s okućnicom od 134 kvadrata u zagrebačkoj Dubravi vrijedi 200.000 kuna. Opačić je do nekretnine došla uz pomoć kredita, piše Index.

Usporedbe radi, preračunato u eure, riječ je o iznosu od 26.844 eura. Kvadrat stana u Zagrebu varira ovisno o dijelu grada, ali teško je naći išta ispod 1500 eura po kvadratu. Okvirno bi se moglo kazati da je kvadrat stana u Zagrebu oko 2000 eura. Milanka Opačić je, dakle, cijelu kuću procijenila na niti 27.000 eura.

Opačić navodi da ima jedan kredit. Kredit je podignut 2002. godine u Zabi. Riječ je o 60.000 eura, a rok otplate je 240 mjeseci. Odnosno, 20 godina. To je jedini kredit koji Opačić navodi, a u podacima o kući piše da je kupljena kreditom. Tako ispada da Opačić još otplaćuje kredit koji je znatno veći od iznosa kuće koju je kupila, piše Index.

Dario Juričan je to komentirao na Facebooku. Kaže da više od toga što je ona prijavila vrijedi jedan trosjed u stanu njenog vođe.



Juričan o imovinskoj kartici Milanke Opačić: Mico, više od kuće vrijedi jedan trosjed u stanu od tvog vođe

Komentari