Milan Bandić savjetniku predsjednice dao stan od 180 kvadrata u centru Zagreba

Ronald Gorsic / CROPIX

Gradonačelnik Milan Bandić prije nekoliko godina je na korištenje Tomislavu Madžaru, aktualnom savjetniku Predsjednice Republike, dao stan od 180 kvadrata u strogom centru grada Zagreba.

Riječ je o prostoru u Ulici Frane Petrića 4, iznad popularnog kluba Bulldog, koji bi na tržištu, prema tadašnjim procjenama stručnjaka za nekretnine, vrijedio barem 450 tisuća eura.

Hrvatskoj udruzi mladih (HUM), iza koje stoji njen predsjednik Tomislav Madžar, liječnik iz Ljubuškog i bliski suradnik Tomislava Karamarka, gradonačelnik Milan Bandić 2012. godine dodijelio je atraktivni prostor od 180 četvornih metara u samom centru Zagreba. Na njihovoj Facebook stranici adresa nije promijenjena pa tako imamo razloga vjerovati kako HUM još uvijek koristi prostorije.

Gradski prostor na korištenje je dobila malo poznata udruga, koja tada nije imala ni svoju web stranicu, transparentan program niti poznato članstvo, u prostor je ušla u siječnju 2012. godine po super povoljnim uvjetima: najam prostora prvo je stajao 1260 kuna na mjesec, a kasnije je cijena najma porasla na također povoljnih 3600 kuna, piše Jutarnji list.

Podsjetimo, Madžar je u četvrtak netom nakon završetka sučeljavanja na HRT-u između Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića verbalno napao predsjedničinog protukandidata.

Savjetnik predsjednice napao Milanovića: Sram vas bilo, i zbog takvog govora i zbog takvog izražavanja

Komentari