Milan Bandić: Mene su izabrali građani

Zeljko Puhovski / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik i član vladajuće koalicije Milan Bandić rekao je da će na koalicijskom sastanku, a ne putem medija razgovarati o kritikama zagrebačkog HDZ-a upućenima predsjednici Grabar-Kitarović jer mu je poslala tortu i pjevala. Osvrnuo se i na SDP-ov zahtjev za opozivom ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak.

Na pitanje hoće li tražiti na koalicijskom sastanku od premijera Andreja Plenkovića odgovor hoće li ga se HDZ odreći odgovara: “Ja ne znam o čemu vi govorite, ozbiljni partneri ne razgovaraju putem medija o takvim stvarima ozbiljnim”.

“Ne znam o čemu govorite cijelo vrijeme. Provocirate, ali mene to veseli”, poručio je i ponovio da su ga izabrali građani i da njima polaže račune, a ne HDZ-u, prenosi N1.

Na pitanje kako će zastupnici saborskog kluba stranke Milan Bandić 365 glasati o zahtjevu SDP-a za opozivom ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak, koju je i Bandić svojevremeno oštro napadao, odgovara: “Mi smo stabilni i odgovorni partneri i povijesnih razloga nema da to ne budemo ubuduće”.



Komentari