Milan Bandić danas bi slavio 66. rođendan. Brojni suradnici na Mirogoju su zapalili svijeće te položili vijence

Foto: Screenshot/Dnevnik.hr

Milan Bandić danas bi slavio 66. rođendan. Njegovi suradnici na Mirogoju su mu odali počast te zapalili svijeće i položili vijence.

Brojni Bandićevi suradnici položili su vijence i zapalili svijeće na njegovu grobu na Mirogoju da bi obilježili njegov 66. rođendan, piše DNEVNIK.hr.

Podsjetimo, Milan Bandić preminuo je 28. veljače 2021. godine od posljedica srčanog udara, a za gradonačelnika Zagreba izabran je čak šest puta.

Među okupljenima bili su i Nenad Predovan, predsjednik stranke BM 365, članica stranke Gordana Rusak te Ivica Lovrić – nekadašnji pročelnik za odgoj i obrazovanje; zatim Slavko Kojić, nekadašnji pročelnik za financije te Natalija Prica – nekadašnja zastupnica stranke u Gradskoj skupštini.


“U ovim tužnim trenucima kroz glavu mi prolazi naše 30-godišnje prijateljstvo obilježeno uspjesima i neuspjesima. Pun sam lijepih uspomena na vrijeme koje sam proveo s tim čovjekom”, rekao je Kojić te dodao da će nastojati poduzeti sve što je u njegovoj moći da stranka ostane na političkoj sceni i postigne barem iste rezultate koje je postigla kada je Bandić bio živ.

 

Komentari