Mikulić: Želim da posao glavnog državnog inspektora bude moj primarni zadatak

Andrija Kristo / CROPIX

Glavni državni inspektor i predsjednik zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić poručio je u ponedjeljak kako je predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića upoznao sa željom da posao glavnog državnog inspektora bude njegov primarni zadatak.

“Prije 14 mjeseci premijer Andrej Plenković ukazao mi je povjerenje za obnašanje dužnosti glavnog državnog inspektora. Sve to vrijeme sa svojim suradnicima od temelja gradim instituciju vodeći se profesionalnim načelima: transparentnošću, efikasnošću i neovisnim postupanjem. Znatno prije nego je definiran datum izbora, upoznao sam predsjednika stranke Plenkovića sa svojom željom da posao glavnog državnog inspektora bude moj primarni zadatak”, rekao je Mikulić u video izjavi povodom medijskih natpisa o sastavljanju izbornih listi.

Ističući kako izuzetno cijeni što je Plenković, ali i vodstvo stranke, uvažilo i podržalo njegov stav poručio je i da će zagrebačka gradska organizacija dati svoj doprinos pobjedi HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima.

Mediji su ranije nagađali da će se Mikulić, kao i Miro Kovač i Domagoj Ivan Milošević naći na posljednjim mjestima na izbornim listama.



Komentari