Migrant koji je propucan uslijed pružanja otpora policajcu bit će prijavljen

ilustracija, cropix

Kako danas neslužbeno doznaje Telegram, policija će podnijeti kaznenu prijavu protiv ilegalnog migranta koji je lakše ranjen u okolici Mrkoplja u Gorskom kotaru. Migrant je pružao otpor policajcu, zbog čega je došlo do opaljenja oružja.

Doznaju kako će migrant vrlo vjerojatno odgovarati zbog prisile prema službenoj osobi, odnosno policajcu kojeg je spriječio u obavljanju dužnosti.

Priopćenje policije o prenosimo u cijelosti.

“Jučer, 27. studenog 2019. godine, u kasnim popodnevnim satima, na širem području Mrkoplja, policijski službenici PU primorsko-goranske, koji sukladno zaključcima sastanka predstavnika policije i lokalnih vlasti na navedenom području provode pojačane aktivnosti na suzbijanju nezakonitih migracija te prevenciji imovinskih delikata, zatekli su grupu nepoznatih osoba.

Tijekom policijskog postupanja, jedna od zatečenih osoba, u namjeri da spriječi policijskog službenika u obavljanju službene radnje, pružala je aktivan otpor i na taj način svojim djelovanjem prouzrokovala opaljenje iz vatrenog oružja policijskog službenika, kojom prilikom je došlo do posljedičnog zadobivanja ozljeda.

Osobi je odmah pružena hitna medicinska pomoć te je zbrinuta. Prema prvim neslužbenim informacijama radi se o lakšoj ozljedi”, stoji u priopćenju.

Komentari