Mesić izgubio na sudu protiv Bulja: Sad ga može zvati “klevetnikom” i “elementarnom nepogodom”

Tomislav Krišto/Cropix

Bivši predsjednik Stjepan Mesić nije dobio 30.000 kuna od Mostova gradonačelnika Sinja Mire Bulja, već mu prema nepravomoćnoj presudi sutkinje Općinskog građanskog suda u Zagrebu Ivane Čačić mora naknaditi troškove parnice od 6562 kune. Mesić je tražio i da Bulj objavi presudu na svom Facebook profilu, doduše očekujući drugačiju, pa će sada Bulj to vjerojatno s guštom učiniti, piše Večernji list.

Podsjetimo, Mesić je tvrdio da je trpio duševne boli jer je Bulj na svom Facebook profilu 27. veljače 2019. objavio neistine i uvrede komentirajući njegov zahtjev Europskom sudu za ljudska prava protiv Republike Hrvatske:

“Stipe Mesić je elementarna nepogoda za Hrvatsku i klevetnik je naše države. Most mu je ukinuo ured da spriječimo Mesića da nastavi sa svojim klevetama, ali on se očito ne da. A sad bi za svoju klevetničku propagandu htio još novca od Hrvatske. Mesićev jedini cilj je dočepati se državne kese. Poručujem Mesiću neka odštetu traži u Finskoj, ako tamo smije otputovati”, poručio je Bulj.

 Komentari