Medved: Izbori su tek raspisani, možda bude još kandidata

N1

Kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a, Tomo Medved, komentirao je uoči sastanka u stranci potporu koju je Milijan Brkić iskazao protukandidatu Andreja Plenkovića za mjesto šefa stranke, Miri Kovaču.

“Ja neću cijeniti, naglašavam, imajmo povjerenja u članove HDZ-a da će oni vrednovati i ono što iznesemo u kampanji kao naše programe, ali i ono što smo kroz svoj rad pokazali obnašajući odgovorne pozicije”, rekao je Medved.

“Izbori su tek raspisani, danas je mogućnost prijave kandidata, možda bude još kandidata”, rekao je Medved.

Branko Bačić na ulasku u središnjicu stranke nije želio odgovarati na novinarska pitanja. “Izjavu ćete dobiti kasnije”, rekao je, piše N1.



Podsjetimo, zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić najavio je u nedjelju da će se kandidirati za potpredsjednika stranke, podržao je opciju Mire Kovača i Ivana Penave što se tiče politika, a u žestokoj kritici je predsjednika HDZ-a Plenkovića optužio da se okružio poslušnicima i stvorio kult obožavanja velikog vođe.

BRKIĆ SE ODLUČIO Podržavam opciju Kovača i Penave što se tiče politika, Plenkoviću zamjeram nedostatak hrabrosti

Kandidati za predsjednika, zamjenika predsjednika te potpredsjednika HDZ-a, Miro Kovač, Ivan Penava i Davor Ivo Stier potpisat će obrasce za prijavu kandidatura u središnjici HDZ-a i tako službeno početi kampanju za unutarstranačke izbore.

Komentari