Međimurska policija privela Rome koji su dostavljaču zbog nekoliko pizza stavili nož pod grlo

Ilustracija/Cropix

Portal e-međimurje je pisao o napadu na dostavljača pizze koji se dogodio kod jednog kafića u Čakovcu. Ponedjeljak se o tom slučaju službeno oglasila i međimurska policija.

STAVILI MU NOŽ POD GRLO Romi u okolici Čakovca napali dostavljača pizze

“Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Čakovec te dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 19 i 20-godišnjaci s područja općine Pribislavec počinili razbojništvo.



Naime, u petak, 29. studenoga u večernjim satima u Pribislavcu, Ulici dr. Ante Starčevića, na ulici, su napali dostavljača hrane. Kada je dostavljač izašao iz vozila jedan počinitelj je zaprijetio nožem, dok je drugi iz vozila uzeo dostavljenu hranu.

Dostavljač nije zadobio ozljede, dok se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko stotina kuna. Protiv dvojca se podnosi kaznena prijava nadležnom županijskom državnom odvjetniku te su predani pritvorskom nadzorniku, nakon čega su dovedeni na ispitivanje na odvjetništvo, a u ponedjeljak 2. prosinca su dovedeni sucu istrage te im je određen istražni zatvor” javlja međimurska policija.

Događaj je za e-međimurje prepričao i napadnuti dostavljač.

“Stigavši do kafića vidio sam nekoliko osoba kako stoje u mraku, nešto dalje od ulaza. Izašao sam iz auta i rekao da račun iznosi 226 kuna. Tada mi je pristupio jedan od njih, izvukao nož iz jakne i stavio mi ga pod grlo. U tom sam trenutku vidio da se radi o 6-7 mlađih Roma, otprilike mojih vršnjaka, koji su potom kratko razgovarali na svom jeziku, pa nisam razumio o čemu govore.”

Komentari