Valpovački gradonačelnik s dvadesetak zagrljenih osoba slavio pobjedu lokalnog nogometnog kluba. Danas ima koronu

Načelnik stožera civilne zaštite Valpovo i gradonačelnik Valpova Matko Šutalo koji poziva ljude na pridržavanje mjera ni sam ih se ne drži.

Na fotografiji koja je objavljena na stranicama nogometnog kluba Valpovke iz Valpova nalazi se dvadesetak zagrljenih osoba među kojima je i Matko Šutalo. Ostavio je i simpatični komentar “2.HNL drž gaće!”.

Valpovačkom gradonačelniku u srijedu je objavljeno kako je zaražen Covid 19, pa se s razlogom treba pitati o kojoj odovornosti je valpovački gradonačelnik govorio kad je pozivao svoje građane.



Stari poznanik medija

Šutalo je stari poznanik medija još otkako je novcem građana podigao ustašku ploču, a da mu trošenje gradskog novca nije strano potvrđuje i to da je gradskim novcem pokrenuo novine i sebe stavio za glavnog urednika kako bi se samopromovirao. 

O kakvoj osebujnoj personi se radi govori i rješenje trgovačkog suda u Osijeku.

Grad Valpovo je na podmukao način pokušao oteti komunalno poduzeće Urbanizam d.o.o. To im nije pošlo za rukom pa su se žalili, a žalba je naravno odbijena.

Kako u rješenju stoji “Sud smatra da je postupanje Grada Valpova suprotno moralu društva jer je isti postupio na način da je samovoljno isključio ostale članove trgovačkog društva Dvorac d.o.o. Valpovo, odnosno nije im dao mogućnost biti članom trgovačkog društva Urbanizam d.o.o. Valpovo iako to temeljem Zakon o vodnim uslugama imaju pravo, odnosno da u istome imaju poslovne udjele, a sve iz razloga što se štiteći svoje interese nisu suglasili s raspodjelom poslovnih udjela na način kako je to predložio Grad Valpovo, te je Grad Valpovo donio odluku da ostali članovi ostanu bez svojih poslovnih udjela, odnosno Grad Valpovo je za sebe izglasao odluku i na taj način naštetio drugim članovima društva.”

 

Komentari