Mate Rimac testirao proizvodnu verziju svog auta: Hvala svima na ´podršci i lijepim željama´

Screenshot

Mate Rimac sinoć je na svojoj Facebook stranici objavio snimku testiranja proizvodne verzije njegovog auta, a status koji je objavio uz snimku završio je riječima: “Hvala svima na ‘podršci i lijepim željama’. Gušt je vidjeti kako nas svi podržavaju.”

Prenosimo njegov status u cijelosti:

“Meanwhile, svaki dan po 2 svjetska novinara testiraju proizvodnu verziju auta kojeg smo dizajnirali, razvili i proizveli u Hrvatskoj, usprkos svemu. Projekta za koji je 1.000 ljudi dalo krv, znoj i suze i godine svojih života, u koji smo uložili preko 130M Eura naših investitora (7M iz EU fondova) i koji je po mnogočemu digao letvicu onoga što je moguće. Ne u Hrvatskoj, ne u Europi, nego u cijeloj industriji – a to će se vidjeti u idućim mjesecima.

10+ testova nekih od najrelevantnijih svjetskih auto-novinara idu van idući tjedan.



Dobili su priliku testirati Hypercar prije nego kreću isporuke na stazi i cesti i to bez naše prisutnosti. To je nešto što se ne događa baš često. Stoga očekujemo vrlo relevantne rezultate testova.

Hvala svima na ‘podršci i lijepim željama’. Gušt je vidjeti kako nas svi podržavaju”, poručio je Rimac.

Rimac najavio veliki projekt: U Zagrebu će graditi park, trg i mrežu robotaxija

Osnivač tvrtke Rimac Automobili kreće u prvi korak prema realizaciji 3.4 milijarde kuna teškog projekta za razvoj i uspostavu mreže električnih autonomnih taksija u Zagrebu, objavio je jučer Jutarnji list.

Godine 2024. Zagreb će postati jedan od prvih gradova na svijetu u kojem će biti dostupna usluga robotaxi – korištenje samovozećih, električnih taksija putem aplikacije. Zvuči ludo? Ako ćemo vjerovati poduzetniku Mati Rimcu, to će uskoro postati stvarnost, navodi dnevnik.

https://www.facebook.com/1189320210/videos/10226155847821219/

 

Komentari