Mate Mijić više nije glasnogovornik Miroslava Škore; Marja Čolak preuzima PR buduće stranke

Miroslav Škoro danas se oglasio na Facebooku s najavom da će sudjelovati na parlamentarnim izborima.

Škoro najavio bitku na izborima za Hrvatski sabor: Ja vas neću ostaviti, budućnost pripada narodu

“Kako sam i najavio u izbornoj noći, nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu i uvjeravam vas da ćemo na parlamentarnim izborima vratiti još i više. Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu”, objavio je Škoro. Očekuje se da Škoro uskoro osnuje i stranku pod svojim imenom.



Nova je vijest da u njegovom najbližem timu više nije Mate Mijić, koji je bio Škorin bliski savjetnik i glasnogovornik tijekom njegove kampanje na predsjedničkim izborima. Mijić je danas objavio da je njegova uloga u Škorinom timu završena.

N1

“Predsjednički izbori već su daleko iza nas, a prijelazno razdoblje do osnutka nove političke opcije Miroslava Škore također se primaklo kraju. Time moja profesionalna uloga završava, a komunikaciju s javnošću i medijima preuzima PR služba buduće stranke”, otkrio je za Večernji list Mate Mijić.

 

PR službu Škorine stranke koja bi se uskoro trebala osnovati trebala bi preuzeti Marja Čolak. Ona je od 2016. bila glavna urednica portala Direktno.hr, a ima 15 godina iskustva u novinarstvu u svim vrstama medija – od tiska, preko radija, televizije do portala. Radila je na Plavom radiju, OTV televiziji, portalu Javno…

 

Komentari