Maras poručio kako nema odustajanja: Ne razumijem vodstvo koje ne sluša svoje članove i građane

Youtube/screenshot

Bivši ministar obrta i poduzetništva i čovjek koji je prije samo nekoliko dana izbačen iz SDP-a, Gordan Maras danas je putem svog facebook profila napisao status u kojem je rekao kako ne misli odustati.

Maras je svoj status započeo s izjavom kako njega zapravo većina ljudi u SDP-u voli, ali je izbačen od strane manjine: “Od SDP-a odustat neću. Pogotovo zato jer velika većina članica i članova želi da ostanem. Nitko od prepoznatljivijih članica i članova SDP Hrvatske zadnjih dana nije branio ovu katastrofalnu odluku (izuzev Račana). To vam dovoljno govori.”

Opleo po vodstvu stranke 

Maras je nastavio s kritiziranjem sadašnjeg vodstva SDP-a: “Ne razumijem vodstvo koje ne sluša svoje članove i građane. Kaže Račan da će sa ovakvim postupcima uspjeti ili neće. Koji mudrac. Nakon što je organizirao stranku za 8% na lokalnim izborima, ne daje si neki rok do kojeg bi vidjeli ima li to što on radi smisla.”

“Ima tri godine do narednih izbora, a ukoliko se ovako nastavi HDZ može mirno spavati. Nadam se da će odgovorni ljudi, kojih u SDP-u ima, što prije izvaditi glavu iz pijeska.”



Komentari