Maras: Bez obzira na Grbina, ja neću odustat radi SDP-a i svih članica i članova koji ga čine!

Gordan Maras Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Iako bivši član SDP-a Gordan Maras već tri dana nije napisao post o svom kontroverznom odlasku iz te stranke, više ipak nije mogao izdržati. Danas je ponovno kritizirao vodstvo SDP-a.

Evo što je Maras napisao putem svog facebook profila: “Tri dana nisam napisao post o SDP Hrvatske i kažem sebi nemoj mislit o tome, sve si rekao. Kad zvoni mobitel i javlja mi se do sada nepoznati član Ivo iz Trogira.”

“Nabraja on meni što je sve radio do sada, u stranci, u bivšoj državi, koliko je pomagao našim gradonacelnicima u Trogiru i još mnogo toga. Ima čovjek 76 godina i govori mi, nemojte odustat.”

“Govori, znam koliko ste se borili za nas i SDP, ovo što su vam napravili nije normalno i vjerujte mi imate veliku podršku članova po cijeloj Hrvatskoj. Slušam ja i govorim, Ivo dok je Grbina mene neće primit.”



“Govori on, pustite njega, ne odustajte. I tako stotine poziva do sada..kada god kažem pusti to..javi se neko. Ne brinite Ivo, neću ja odustat. Bez obzira na Grbina, ja neću odustat radi SDP-a i svih članica i članova koji ga čine! Neću odustat jer volim SDP i sve vas koji dajete podršku!”

Komentari