Manijaku iz Splita koji je napao dvije žene slijedi prijava za kazneno djelo pokušaja ubojstva

Foto: MUP/ilustracija

Nakon što je u Splitu u subotu 28-godišnji manijak napao dvije žene, splitska policija je dovršila kriminalističko istraživanje. Podsjetimo, on je u razmaku od pola sata fizički napao dvije žene od kojih je jednu teško ozlijedio.

Prijavit će ga za kazneno djelo pokušaja ubojstva.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Policijski službenici policijske uprave splitsko dalmatinske dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela pokušaj ubojstva na štetu 52-godišnjakinje i 40-godišnjakinje.



Naime, 28-godišnjaka se sumnjiči da je jučer u ugostiteljskom objektu na plaži Firule, oko 07.15 sati, s leđa bocom u glavu udario oštećenu 52-godišnjakinju, a kad je ista pala na tlo, nastavio ju je udarati šakama po glavi i vratu te je hvatati rukama za vrat.

Nadalje istog se sumnjiči da je istoga dana oko 07.45 sati u ulici Antuna Branka Šimića u Split s leđa, više puta, kamenom u glavu udario oštećenu 40-godišnjakinju te ju je potom nastavio tuči šakama po glavi.

Nakon pružene liječničke pomoći utvrđeno je kako je 52-godišnjakinja zadobila lakše tjelesne ozljede, a 40-godišnjakinja tešku tjelesnu ozljedu noge.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pokušaj ubojstva 28-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku”, piše u priopćenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Identificiran i uhićen nasilnik koji je napao žene u Splitu, objavljena i snimka

Komentari