Mamić nastavlja s optužbama: Ante Kvesić je od mene dobio u nekoliko navrata preko 55 000 eura

Zdravko Mamić/Denis Kapetanovic/PIXSELL

Zdravko Mamić iznosi optužbe protiv osječkog suca Ante Kvesića. 

“𝗧𝗞𝗢 𝗠𝗜 𝗧𝗢 𝗧𝗔𝗠𝗢 𝗦𝗨𝗗𝗜 / PRVI DIO

Osim što im je tenis omiljeni sport jer u igri parova mogu vidjeti četiri reketa istovremeno, suci koje sam spomenuo imaju i druge hobije.

Recimo sudac Županijskog suda u Osijeku Ante Kvesić tako je na primjer 2011. svoju suprugu u samo 24 sata smjestio bez dijagnoze u ludnicu, o čemu su svi portali koji su o tome pisali uklonili članke.Trag možete pronaći na https://bit.ly/38U1G8t . Kada ne igra tenis i ne zlostavlja vlastitu ženu ima vremena i za ljubavnice, tako je sa službenog mobitela sudac svojoj ljubavnici slao lascivne poruke tipa „Da li imaš vremena za s*x s nogu“, o čemu su također nestali tragovi.

Državnom sudbenom vijeću u kojem su mu prijatelji tu ništa nije bilo neobično, kao što im nije bio neobičan ni slučaj u kojem se pred svjedocima tukao sa tadašnjim predsjednikom suda Rašićem, dok je u kafiću ošamario odvjetnika o čemu možete čitati na https://bit.ly/3lqnQ7o .

Ovaj moralni bedem hrvatskog pravosuđa čije je fotografije kao javne osobe nemoguće pronaći na internetu od mene je dobio u nekoliko navrata preko 55 000 eura, te se susreo u hotelu Park u Širokom Brijegu!”.

Komentari