MAMIĆ NAPRAVIO POTPUNI SHOW NA TELEVIZIJI! Zagrmio pred nacijom: Sve je montaža, zar sam toliko mrzak da me želite vidjeti u prdekani!

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

U Osijeku su u utorak ujutro uhićeni suci osječkog županijskog suda koje je bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić iz BiH optužio za uzimanje mita  kako bi mu pomogli da dobije oslobađajuću presudu. Sve više se spominje Mamićevo izručenje Hrvatskoj u svojstvu svjedoka pokajnika.

Mamić je gostovao na Novoj TV na kojoj je u prijenosu uživo govorio o cijelom slučaju, a prijenos je na kraju prekinut.

“Moguće da su SOA i ostali nisu znali što se događalo. Oni su se hvalili kako su u drugim predmetima uzimali novce. Ja ih znam, ali neću ih sada reći. Ja ću naravno surađivati s pravosuđem. Nije mi jasno zašto je Tadić uhićen jer je on krunski svjedok protiv tih kriminalaca. Dao sam 8o tisuća eura sucu Bobanu. Imam dokaze. Ali, nisam ja služba, ja mogu podijeliti svoja saznanja”, rekao je Mamić.

Sve je montaža?

Na pitanje je li to podijelio s USKOKOM i nada li se oprosnici, Mamić odgovara:



“Još nisam to podijelio sa USKOK-om jer me nitko nije zvao. U sedmoj brzini mi moraju dati oprosnicu. Ne planiram se vratiti. Tražit ću politički azil. Želim pomoći da se Hrvatska riješi tih luđaka. Lozančić je već na projektoru govorio o sucima osječkog suda Cvitanu. Tražilo se presuđivanje braći Mamiću. Novac je došao na račun Lovrena, Modrića. To je sve montaža. Zar vam je Mamić svima tako mrzak, želite me u prdekani”, vikao je Mamić nakon čega je Nova TV prekinula prijenos.

Komentari