Majka mladića koji je preminuo nakon brutalnog premlaćivanja: Pokušao je spriječiti sukob

Ilustracija Foto: MUP

Mladić koji je u nedjelju, 25. listopada pretučen u Virovitici, preminuo je u utorak od posljedica teških fizičkih ozljeda. Liječnici u KBC-u Osijek su se borili za njegov život, no on se nažalost nije probudio iz kome.

Obračun snimile kamere

Tragično preminuli tinejdžer našao u fizičkom obračun na Trgu Dr. Franje Tuđmana u Virovitici. Udarce koji su se pokazali kobnima i zbog kojih je u padu Domagoj udario glavom o pločnik zadao mu je, prema sumnjama policije, 23-godišnji Antun Dj. iz Koreničana, piše Jutarnji list.

Obračun su snimile nadzorne kamere, a prema riječima svjedoka u okršaj 23-godišnjaka i jedne djevojke uključilo se nekoliko osoba, među njima i Domagoj Radić. Kruže priče kako je Domagoj pokušao razdvojiti dvoje ljudi koji su se naguravali i šaketali.

”Sva se tresem od šoka koji sam doživjela kad su me nazvali iz bolnice da mi kažu da mi je sin umro. Prebačen je u virovitičku bolnicu jer je osječka bila prepuna Covid bolesnika, pa nam je i korona dodatno onemogućavala da ga svaki dan obilazimo, držimo za ruku, da zna da nije sam. Znate, istodobno sam ljuta i ogorčena i pitam se kako netko nekome samo tako ugasi život. Od prvih trenutaka kad smo doznali za premlaćivanje, i to ne od policije već od sinovljevih prijatelja, kao da smo pred nekim zidom. Te noći i poziva ću se sjećati dok god sam živa”, ispričala je za Jutarnji Domagojeva majka.



Policija nije obaviještavala obitelj?

Dok je Domagoj bio u osječkoj bolnici, roditelji su ga, unatoč koroni, uspjeli par puta vidjeti.

”U policiju smo išli doznati istinu jer oni nisu dolazili k nama. Spominjalo se da je taj dečko koji je udario moga sina u ruci imao bokser jer teško da bi od jednog udarca u glavu mogao toliko nastradati, ali se na snimkama ne vidi da u trenutku udarca taj mladić išta ima u ruci, pa to možda i nije točno. Rečeno mi je i da je Domagoj pokušavao spriječiti sukob nakon što je upozorio te dečke da se stvari tako ne rješavaju. Nijema sam pred svime što nas je snašlo. Nadam se da će pravda biti zadovoljena iako znam da mi nikakva kazna ne može vratiti sina”, kazala je majka preminulog tinejdžera.

Komentari