Majka Filipa Zavadlava osuđena je za obiteljsko nasilje: Ovo ti je upozorenje, drugi put ćeš ti kompletno gorjeti

Screenshot

Etel Zavadlav, majka Filipa Zavadlava, optuženika za trostruko teško ubojstvo, osuđena je na Prekršajnom sudu u Splitu na kaznu od dvije tisuće kuna zbog obiteljskog nasilja. Početkom kolovoza prošle godine u stanu je bila nasilna prema suprugu Anti.

”Kurvin sin, od kurve matere, ovo ti je upozorenje, drugi put ćeš ti kompletno gorjeti, sve će ovo gorjeti, pseto, psihopatu!”, vrijeđala je tada majka Filipa Zavadlava.

Etel Zavadlav je na sudu izjavila da se ne smatra krivom. Kazala je kako je zapalila drvenu masku jer joj se suprug bavi vradžbinama. Uvjerena je da su te maske uzrok nesreće u njihovoj obitelji.

Njen suprug se naljutio kad je vidio što je učinila, no Etel je priznala samo da ga je nazvala psihopatom. Nakon što je zapalila masku, izašla iz stana i nije se vratila.



Ante Zavadlav je ispričao da mu je supruga zaprijetila kada ju je pitao što radi s maskom koja je gorjela. Pozvao je susjeda kojem je Etel rekla da je masku on zapalio. Potom je pozvao je i drugog susjeda s kojim je došao do zgrade.

Ante tvrdi da mu je Etel zaprijetila rezanjem vrata. Sudac je odbacio obranu okrivljene, piše Dalmatinski portal, te je povjerovao verziji događaja koju su iznijeli Ante Zavadlav i susjed koji je naveo što se događalo u stanu.

Komentari