Maja Sever optužuje vrh HRT-a: Bruno Kovačević namješta milijunske poslove svome prijatelju

Dragan Matic / CROPIX

HTV-ova novinarka Maja Sever optužila je Brunu Kovačevića, glavnog urednika programa HRT-a, da namješta unosne milijunske poslove svom prijatelju. Šokantni post Maje Sever, koji će definitivno otvoriti raspravu o korupciji i kriminalu na javnoj televiziji, prenosimo u cijelosti.

“A možda bih i ja dobila malo više posla da se ponudim u vanjskoj produkciji?

Što kažete na ideju Elizabeta Gojan, Lela Knezevic, Zoran Pehar?

Složimo neku firmicu i ponudimo se u vanjskoj produkciji? Kao onaj naš bivši zaposlenik sportske redakcije, koji je dao otkaz, otvorio firmu i sad njegov bivši šef Bruno Kovačević od njega otkupljuje emisije poput Klub7, Destinacija.hr i slične.



I puf! U prime time na Prvi program. A ne mi luzeri koje se ukida ili poput HRT Labirint Jagoda Bastalic baca na HRT4. Malo bi Ilko Ćimić i Index.hr pisali o tome, ali koga briga – pinkica ide, svi radimo i svi sretni!

Javna televizija? Javni interes? Odgovornost prema pretplatnicima koji sve to plaćaju svaki mjesec – ma, koga briga! Sve možemo! Jer upravo to je odnos Vlada Republike Hrvatske i HDZ – Hrvatska demokratska zajednica koji ima većinu u Hrvatski sabor prema javnom interesu i građanima.

Jedino mi je žao što moji urednici i direktori nemaju profile na društvenim mrežama da ih mogu tagirati. Da im ne moraju ljudi printati ove postove i brojati lajkove zaposlenika”, napisala je Maja Sever.

Komentari