LIJEPA GESTA! HTZ organizira akciju dijeljenja vode na graničnim prijelazima

Ilustracija Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Uslijed špice turističke sezone, kada u Hrvatskoj i dalje na dnevnoj bazi boravi više od milijun turista, Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Hrvatske organizira akciju dijeljenja vode za sve turiste koji će tijekom subote ući u našu zemlju.

Akcija će se provoditi ove, ali i sljedeće subote na graničnim prijelazima Bregana, Macelj i Rupa, od 9,00 do 13,00 sati, a voda će se, ovisno o procjeni na terenu, dijeliti i turistima na izlazu iz Hrvatske.

Boce vode od 0,5l bit će označene i prigodnom porukom turistima “Stay safe”, odnosno “Ostanite sigurni!”.

“Ovom akcijom našim dragim gostima želimo pokazati da smo zemlja ljubaznih i dobrih domaćina te im se pritom, makar na simboličan način, zahvaliti na ukazanom povjerenju i odabiru naše zemlje kao kvalitetne i sigurne destinacije u kojoj će provesti svoj odmor. Gužve na granicama su velike što je dodatna potvrda kako smo se značajno približili rezultatima iz rekordne 2019. godine, a ovom malom gestom turistima, koliko je to moguće, želimo olakšati vrijeme čekanja”, rekao je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.



Komentari