Leon Lučić vrijeđao i pljuvao prilikom privođenja: ‘Gdje ste, bando destruktivna!’

Vidno uznemiren i mrzovoljan Leon Lučić danas je u Karlovcu prilikom privođenja izvrijeđao okupljene novinare. Jednom od novinara poručio je da se pogleda kako izgleda i da ima kratke noge.

“Gdje ste novinari, bando destruktivna! J*** vam mater”, vrijeđao je pa potom psovao novinare dok ga je interventna policija privodila u Županijski sud, gdje je će ga sudac istrage ispitati o detaljima vezanima uz iznudu.

Na njegovu ponašanju nije se baš moglo zaključiti da je donedavno bio u induciranoj komi zbog batina koje je dobio na odmorištu kod Draganića, gdje se susreo s poduzetnikom kojeg su iznuđivali. Za razliku od drugih osumnjičenika, pred novinarima nije skrivao svoje lice već je u jednom trenutku zdušno vrijeđao i pljuvao, a u drugom novinarima slao poljupce.



Večernji list neslužbeno doznaje da bi tijekom dana trebao biti priveden i treći muškarac povezan s iznudom. Riječ je o Darku Purgaru, bivšem Tuđmanovu specijalcu, tj. pripadniku pripadniku 1. hrvatskog gardijskog zdruga. Kako doznajemo, upravo je Purgar zvao poduzetnika.

Podsjećamo, pokušaj iznude zaprešićkog poduzetnika dogodio se 10. siječnja na nadvožnjaku autoceste A1 kod Draganića, a u tučnjavi su teško ozlijeđena dvojica muškaraca, odnosno 48-godišnji bivši policajac Leon Lučić, osumnjičen za iznudu zaprešićkog poduzetnika, i s druge strane 38-godišnji MMA borac Mirko Šintić, kojega je doveo iznuđivani poduzetnik Mario D. (48).

 

Komentari