“KURVO, JE*EŠ SE SA SVOJIM STRICEM!” Nesvakidašnji žestoki okršaj majke i kćeri u Bjelovaru završio pritvorom

Foto: Joško Šupić/CROPIX

Majka i kći proglašene su krivima i osuđene na 30 dana zatvora s rokom kušnje od 12 mjeseci zbog žestoke svađe i naguravanja u kući u okolici Bjelovara.

Kako stoji u presudi, Vesna (41) i njezina majka Zdravka (61) lani u rujnu posvađale su se do te mjere u prisutnosti malodobnog djeteta da je sve na kraju dobilo epilog na sudu zbog nasilja u obitelji.

Prema presudi, kći je vrijeđala majku: “Šta razbijaš, nisi normalna, pospremit ću te u ludnicu, ti si luđakinja! Nakon toga joj se ispriječila da ne ode iz kuhinje jer se leđima naslonila na vrata”.

“Jeb*š se sa svojim stricem”
Međutim, Zdravka joj nije ostala dužna pa je primila kćer za nadlakticu i odgurivala je do vrata.



“Šta hoćeš, ti si kurva, jeb… se sa svojim stricem”, vikala je Vesna, a sve je gledalo trogodišnje dijete, piše Danica.

Sutkinja je zaključila da je zbog njihovog nasilničkog ponašanja došlo do uznemirenosti i ustrašenosti djeteta. Osudila ih je na 30 mjeseci zatvora u koji ne moraju otići ako u sljedećih 12 mjeseci ne počine isto djelo.

“To se dogodilo više iz ljubavi”
Njih dvije su priznale događaj, ali su izrazile žaljenje te da se radilo o običnoj obiteljskoj prepirci. “To se dogodilo više iz ljubavi”, rekle su Vesna i Zdravka i dodale kako se nisu potukle te da je dijete između ostalog bilo u drugoj prostoriji.

 

Komentari