Kujundžić na sastanku kod Plenkovića: Poslije ću razgovarati s hrvatskom javnošću

Goran Mehkek / CROPIX

Ministar zdravstva Milan Kujundžić došao je u ponedjeljak oko 11,30 sati na sastanak s premijerom Andrejom Plenkovićem, poručivši novinarima da ne želi komentirati svoj status u Vladi niti aferu o imovinskoj kartici.

“Idem razgovarati s premijerom, poslije ću s hrvatskom javnošću”, rekao je uoči dolaska na sastanak u Banske dvore.

Kujundžić i Plenković već su u subotu održali jedan sastanak, nakon čega je iz Vlade priopćeno kako u odlukama koje slijede treba pokazati odgovornost i voditi računa o stabilnosti Vlade i HDZ-a.

“Strpimo se još koji dan, vidjet ćemo sve početkom tjedna”, rečeno je Hini  vezano uz ministra Kujundžića  koji je posljednjih dana pod pritiskom javnosti zbog afere oko imovinske kartice i neprijavljene imovine.



Mediji su posljednja dva dana pisali kako bi ili Kujundžić ostavku mogao dati već u ponedjeljak ili bi ga premijer Plenković mogao smijeniti.

Kujundžić je u petak izjavio “da ostavka ne dolazi u obzir”

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu provjerava sve napise vezane uz ministra Milana Kujundžića. Sastanak premijera i ministra trebao bi se održati u zgradi Vlade u 11:30 sati, neslužbeno doznaje N1 televizija.

Zbog afere s imovinom ministra Kujundžića tijekom vikenda održan je sastanak u Vladi, a iz Vlade su poručili da će sve u vezi toga biti jasnije početkom ovoga tjedna.

U odlukama koje slijede vodit će računa o stabilnosti Vlade i HDZ-a, poručeno je.

Komentari