Krstičević: Andrej Plenković odličan je predsjednik HDZ-a, moderan političar koji je napravio mnogo toga za Hrvatsku i za HDZ

Tom Dubravec / CROPIX

Ministar obrane i šef izbornog stožera Andreja Plenkovića na unutarstranalčkim izborima Damir Krstičević komentirao je predstojeće izbore u stranci.

Na pitanje ć kakvu izlaznost očekuje na unutarstranačkim izborima, ako se uzme u obzir da je na prošlima bilo oko 90.000 članova kaže:

“Teško mi je špekulirati, najvažnije je da kampanja bude pozitivna, uključiva. Ovo je prilika da se mi natječemo idejama, rješenjima, programima, kako da HDZ bude još snažnija i jača stranka. Zaista vjerujem da je Andrej Plenković odličan predsjednik HDZ-a, moderan političar koji je napravio mnogo toga za Hrvatsku i za HDZ. Vjerujem da ima ogromnu potporu. Danas smo održali operativni sastanak i ovim sastankom krećemo u proceduru.”

Na pitanje očekuje li prljavu kampanju kazao je kako je HDZ jedna stranka, te da moraju voditi računa o međusobnom poštovanju nastavlja: “Jedna smo stranka i u natjecanju moramo voditi računa o međusobnom poštovanju, uvažavanju, lipoj riči jedan za drugoga, o pozitivnom okruženju.



Ne zna hoće li se one koji su podržali Plenkovića, a kako je on ustvrdio, provlačiti po medijima.

“Ja sam uvijek fokusiran na posao, i prije četiri smo s ovog mjesta smo krenuli u izbore na kojima je pobijedio Andrej Plenković. I tada sam vodio izborni stožer, čast mi je voditi i po drugi put, na jedan uključiv način. Vjerujem da će HDZ iz ovog procesa izaći jači, jer je jak HDZ potreban Hrvatskoj”, rekao je Damir Krstičević, a javlja N1.

Komentari