Krijumčari migranata tijekom policijske potjere sletjeli s ceste!

Ilustracija Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

U ponedjeljak oko 23.30 sati između naselja Okuje i Gudci na velikogoričkom području krenula je policijska potjera jer su policijski službenici uočili su dva “potonula” terenska vozila – Volvo austrijskih tablica te Mercedes mađarskih, te su sasvim opravdano posumnjali da prevoze migrante.

Što se dogodilo?

Prilikom bijega Mercedes je u jednom trenutku, u mrklom mraku, sletio s kolnika u šumu, a Volvo je nešto dalje udario u dva zaustavljena policijska auta nakon čega je, također, završio u šumi.

Od siline naleta na policijska vozila, suvozač Volva je na mjestu ostao mrtav, a osobe koje su se skrivale u terencu i prevozile se u nehumanih uvjetima, su istrčale napolje i prestravljeno počele bježati.

Međutim, policajci su ih vrlo brzo pronašli. Vozači terenaca i stranci su završili po zagrebačkim bolnicama na sanaciji ozljeda, baš kao i policijska vježbenica kojoj su utvrđene, srećom, lakše ozljeđen.



Posljedice

Protiv dvojice krijumčara biti će podnesene odgovarajuće kaznene prijave, a u tijeku je utvrđivanje identiteta ilegalaca i otkrivanje rute kojom su ušli u Hrvatsku, piše Jutarnji list.

Komentari