Kreće potraga za najljepšom Hrvaticom koja će predstavljati Lijepu našu na natjecanju Miss World

miss hrvatske

Tko će biti nova najljepša Hrvatica? Kreće potraga za djevojkom koja će braniti hrvatske boje u svijetu.

28 djevojaka su imale čast predstavljati Republiku Hrvatsku na najstarijem i najglamuroznijem natjecanju u svijetu – Miss World. Djevojke su osim ljepote imale karakter i karizmu, ali i pokazale svijetu svoje kvalitete, običaje i kulturu koju nose u svojim srcima.  Njihov put nije bio lagan, puno su radile, ulagale i učile, ali i ostvarile.

Sada je vrijeme da se pronađe novu Miss Hrvatske, koja će naslijediti Katarinu Mamić koja je Lijepu našu predstavljala prošle godine u Londonu. Direkcija Miss Hrvatske poziva sve djevojke između 19 i 26 godina koje žele predstavljati svoju zemlju pred očima cijelog svijeta da se prijave.

“Sve djevojke koje žele postati dio lijepe i bajkovite priče, ostaviti svoj trag, pokazati svoje kvalitete, sklopiti nova prijateljstva i otići na mjesta gdje nikad nisu bile, ovo je njihova prilika”, objavljuju iz Miss Hrvatske.



Sve djevojke koje žele okušati sreću, pokazati svoju ugodnu vanjštinu ali brojne druge kvalitete koje imaju, mogu se prijaviti putem stranice www.miss.hr, ili direktno na prijavnicu https://miss.hr/Prijavnica#.XhxUfCMo_IU.

Komentari