Kovač, Stier i Penava ozbiljno krenuli u kampanju za vodstvo HDZ-a, imaju zanimljiv slogan

instagram

“Sadašnje stranačko vodstvo odvelo je HDZ na ideološke pozicije s kojima se mnogi članovi i simpatizeri ne mogu prepoznati”, piše na stranici “Pobjednički put”, koju su pokrenuli kandidat za predsjednika HDZ-a Miro Kovač i kandidati za potpredsjednika Davor Ivo Stier i Ivan Penava uoči unutarstranačkih izbora u toj stranci.

Trojica izazivača aktualnog predsjednika Andreja Plenkovića su pokrenuli i istoimenu stranicu na društvenoj mreži Instagramu. Instagram je društvena mreža na kojoj prevladavaju mlađi korisnici, što bi mogao biti signal o tome čijoj podršci se nadaju.

Zanimljivo, “pobjednički put” je ranije spominjao Milijan Brkić. i to prije no što je bilo poznato koga će podržati na unutarstranačkim izborima. U nedjelju je objavio podršku Kovaču te najavio kandidaturu za potpredsjednika stranke.

Ranije je Brkić izjavio da u HDZ treba vratiti emociju i stranku vratiti na onaj put koji je pobjednički, “što će se i napraviti uz mudru i pametnu politiku uključivanjem svih potencijala stranke”.

“U HDZ-u nema alternativa. U HDZ-u je jedno članstvo i onaj koji će ponuditi pobjedničke, okupljajuće politike i vratiti stranku na pobjedničke pozicije taj će pobijediti”, zaključio je tada Brkić.

Brkić: Pobijedit će onaj tko HDZ vrati na pobjednički put

 

Komentari