Kovač: Hrvatska će bankrotirati, a tri čelna čovjeka se i dalje prepiru – tko je ustaša, a tko je partizan i gdje si bio 91.

Ekonomist i kandidat za predsjednika na posljednjim izborima Dejan Kovač komentirao je današnji događaj u Okučanima. Naime, zbog natpisa “Za dom spremni” na obilježavanju akcije “Bljesak” predsjednik RH Zoran Milanović je otišao, nakon čega su ga predsjednik Vlade Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković kritizirali.

“Sramota, sramota i sramota!

Hrvatska će bankrotirati, a 3 čelna čovjeka Republike Hrvatske se i dalje prepiru – tko je ustaša, a tko je partizan i gdje si bio 91e…

Sve sa namjerom da izbornu kampanju ponovo pretvore u svjetonazorsku, jer za ekonomski tsunami koji nam slijedi nemaju odgovora…



Milanović: Oznaci ‘Za dom spremni’ nije mjesto na ovakvom mjestu. To je namjerna provokacija i smatram to gaženjem žrtava

Zato i postoji “žurna procedura” za izbore, jer vrući kesten odgovornosti ne želi nitko. Nitko od njih nema odgovora za trenutnu situaciju. Povijesna ekonomska bezidejnost nas je i dovela na prag samouništenja. Sada je pitanje tko će zakucati posljednji čavao u lijes naše krhke ekonomije.

Umjesto da obilježavanje Bljeska prođe u odavanju počasti svima sudionicima i sjećanju na žrtve, već viđenim scenarijima i namještenim akterima uspjeli su u ovakvom kriznom trenutku ponovo podijeliti Hrvatsku. Genijalno! Steven Spielberg bi vam pozavidio.

Draga moja gospodo, ako se vi uskoro ne pokrenete i ne počnete rješavati ekonomske probleme Republike Hrvatske i naših građana. Na slijedećim izborima ćemo birati stečajne upravitelje, a ne ministre i premijera.

Bajke o samo 9% pada BDPa i niskoj nezaposlenosti uslijed “fenomenalnih mjera” Vlade, ovaj put mogu progutati samo partijski poslušnici u cilju održavanja svojeg statusa. Pitanje trenutka je kada će 500 000 minimalaca preći u status nezaposlenih?

Plenković: Ovo što je predsjednik napravio nije dobro, jer ovdje smo došli zbog hrvatske slobode

Meni je žao što na praznik radničkih prava moram svima reći -vrlo brzo ako se ne pokrenemo sa ozbiljnim potezima.

Nažalost, škola za državnike ne postoji, to ili imaš ili nemaš.
Vrijeme je da pokažete da li to jeste ili niste.”

 

Komentari