KORONA-PARTY SE ISPLATI? Smijenjenoj ravnateljici Daruvarskih toplica ponuđen posao višeg savjetnika u istim toplicama

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Miri Zakori, bivšoj ravnateljici Daruvarskih toplica koju je Upravno vijeće jučer razriješilo dužnosti, ponuđeno je radno mjesto višeg stručnog savjetnika u Odjelu financija, računovodstva i nabave, izvijestili su u srijedu iz te zdravstvene ustanove.

Novo radno mjesto bivšoj čelnici Daruvarskih toplica ponuđeno je sukladno zakonskim propisima i Zakonu o ustanovama, a temeljem njezine stručne spreme, stoji u dopisu v.d. ravnateljice Stojanke Lukačin.

Regionalni portal bjelovar.live objavio je danas službeni e-mail u kojemu se smijenjena ravnateljica Zakora potpisala kao ‘pomoćnik ravnatelja za financijsko poslovanje’.

Bjelovarski.live također navodi kako se Zakora u mailu zahvalila zaposlenicima na suradnji i poručila kako će ”suradnju nastaviti po pitanju nove funkcije”. Bjelovarski.live zaključuje, da je Zakora unaprijed bila sigurna da ju, unatoč potpunoj nestručnosti po pitanju predstrožnosti i mjera sprječavanja širenja smrtonosnog koronavirusa u zdravstvenoj ustanovi, svejedno čeka rezervna funkcija unutar Toplica.

Miru Zakoru Upravno vijeće razriješilo je dužnosti na zahtjev bjelovarsko-bilogorskog župana Damira Bajsa u ime osnivača te ustanove.

Zakora je smijenjena zbog rada ugostiteljskog objekta unutar te zdravstvene ustanove nakon što je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio odluku o obustavi rada ugostiteljskih objekata u sklopu mjera ograničavanja društvenih okupljanja zbog opasnosti od širenja koronavirusa.

Komentari