Komadina: Svaka stranka je prošla svoje kalvarije i izbori su uvijek točka destabilizacije stranke

Srdjan Vrancic / CROPIX

“Izlaznost po biračkim mjestima koja su se javila je oko 60,70 posto, bilo je manjih nepravilnosti, ali koliko sam shvatio ništa nije prijavljeno središnjoj izbornoj komisiji. Netko stavi krivu kutiju, ne stavi pano, dođe netko tko ne može glasati, ništa spektakularno”, opisao je Zlatko Komadina za N1 kako protječu izbori u SDP-u.

Na pitanje ima li šalabahtera i na ovim izborima kaže da to znaju oni koji su ih pisali i da on nije ni na jednom. “A možda su podsjetnik”, dodao je.

“Vidjet ćemo kako će sve završiti”, odgovorio je kratko na pitanje može li predsjednik voditi stranku ako nema potporu Glavnog odbora i Predsjedništva SDP-a.

Komadina ne zna hoće li se sve riješiti večeras, u prvom krugu. “Teško je biti prorok hoće li biti drugoga kruga, pričekajmo 20.30. Svaka stranka je prošla svoje kalvarije i izbori su uvijek točka destabilizacije stranke i onda slijedi smirenje”, kaže Komadina.



Čudno mu je da su se kandidati u kampanji bavili strankom, a ne sobom i programima. “Nije mi se svidjelo što se blatila stranka u kampanji”, odgovorio je na pitanje što misli o kampanji i kako se ona vodila, piše N1.

Komentari