Kolinda Grabar-Kitarović: Zasipani vijestima o virusu, nemojmo zaboraviti da drugi problemi nisu nestali

facebook

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović povukla se iz javnog života nakon što je predala ured predsjednika novoizabranom predsjedniku Zoranu Milanoviću. Oglasila se tek nekoliko puta, a prije dva tjedna privremeno je odustala od korištenja ureda na koji ima pravo kao bivša predsjednica i koji joj je Vlada, na njen zahtjev, 20. veljače dodijelila u sklopu rezidencijalnog objekta u Visokoj ulici u Zagrebu.

Danas se oglasila a Facebooku i zahvalila svima u Domovini i svijetu koji joj i danas šalju brojne poruke lijepih želja.

“Hvala svima vama u Domovini i svijetu koji mi danas šaljete brojne poruke lijepih želja. Duboko ste me dirnuli. I ja svima vama želim svako dobro, ponajprije zdravlje i mir u ova tjeskobna vremena. Brinite o sebi i o drugima. Zasipani vijestima o virusu, nemojmo zaboraviti da drugi problemi nisu nestali. I nemojmo ih zanemarivati, a pogotovo ne ignorirati. Neki su se, na žalost, još i produbili. Nemojmo zaboraviti gladne, umorne, nezaposlene i one koji će to tek biti, bolesne, potrebite, a posebno nemojmo zaboraviti zlostavljane. Nemojmo biti pasivni promatrači, već aktivni građani. Pružimo ruku onima kojima je potrebna. Ne znamo što nosi sutra i zbog toga smo svi tjeskobni. Nitko se od nas ne zavarava – neće biti lako. Ali imajmo vjere. Vjerujmo u sebe, u svoje zajedništvo, kojim smo pobijedili i najveće izazove. Brinimo o roditeljima i starijima, a posebno o djeci. Moramo im osigurati budućnost kakvu zaslužuju.”

Hvala svima vama u Domovini i svijetu koji mi danas šaljete brojne poruke lijepih želja.Many thanks to all of you from…

Gepostet von Kolinda Grabar-Kitarović am Mittwoch, 29. April 2020

“S moje strane, jedno veliko: Hvala mama, hvala tata! Hvala Jakovu, djeci i cijeloj obitelji na beskrajnoj potpori. Hvala svima vama, dragi prijatelji, znani i neznani. Sretna sam što vas imam. Pozdravljam vas sve iz svojega privremenog ureda, s balkona mojega doma, uz najljepše želje za bolje sutra, s dubokom vjerom u našu Hrvatsku,” napisala je Kolinda Grabar-Kitarović, a dio poruke je na engleskom jeziku.

Komentari