Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović građanima čestitali Novu Godinu

Predsjednički kandidat Zoran Milanović na Facebooku je svojim pristašama uputio novogodišnju čestitku.

“Na zajedničkom smo putu prema modernoj i naprednoj Hrvatskoj u kojoj svi imamo pravo na sreću i miran život, u kojoj ćemo se osjećati jednostavno bolje. Dovoljno nas je da od svoje zemlje stvorimo poželjno mjesto za život. Drage sugrađanke i sugrađani, želim vam sve najbolje u novoj 2020. godini”, poručio je građanima preko društvenih mreža Milanović.

Kolinda Grabar-Kitarović posljednje sate stare godine provela u pučkoj kuhinji

Svima je zaželjela sretan i blagoslovljen Božić kao i nadolazeću novu godinu. Nakon toga predsjednička kandidatkinja je dijelila kruh korisnicima i zadržala se u ugodnom razgovoru. Pučka kuhinja na Svetom Duhu svakodnevno pripremi 300 tinjak obroka za najpotrebnije građane Grada Zagreba.



Nakon toga na Facebooku je građanima uputila novogodišnju čestitku u kojoj je istaknula kako pomaganje bolesnima, siromašnima i starima mora biti naša dužnost, a ne izbor.

“U 2020. snažnije brinimo jedni o drugima. Ljudski je ne slagati se, ljudski je različito misliti, ali je itekako ljudski pomoći i pomagati. Oko temeljnih vrijednosti te kada nam je bilo najteže uvijek smo se kao narod znali okupiti. Solidarnost je jedna od tih temeljnih vrijednosti. Pomoći bolesnome, siromašnome, starome – mora uvijek i svugdje biti naša dužnost, a ne izbor. Čuvajmo naše obitelji, čuvajmo dostojanstvo svakog ljudskog bića jer će tako i svatko od nas biti barem malo bolji. A Hrvatska? Ona je onoliko snažna koliko je snažan njezin najranjiviji pojedinac. Pomažući drugome – jačamo društveno tkivo, jačamo jedni druge. Jer samo zajedno rastemo, a razdvojeni uvijek padamo. Vama i vašim najmilijima želim sretnu 2020., snage, razboritosti i zdravlja da ostvarite ono što želite i zaslužujete”, napisala je Kolinda Grabar-Kitarović u čestitki.

Komentari