Kolakušić borbu s koronom naziva nacizmom, a državni i europski sustav mafijom

N1

Od kako je otišao u Bruxelles eurozastupnik sudac Mislav Kolakušić kao da je nestao. Rijetko se javi i to kako bi prokomentirao pandemiju izjavivši da je borba protiv koronavirusa nacizam i fašizam. 

Prije nekoliko dana izjavio je da su državni i europski sustav mafija koja umjesto oružja koristi medije za provedbu kampanje straha.

“Posljednjih godinu dana gotovo svi mainstream mediji diljem Europe i svijeta objavljuju neistine. Potpuno neistinite podatke možemo pronaći u gotovo svim medijima. Jasno je da se radi o jednom te istom izvoru financiranja koji želi putem kampanje straha omogućiti svojim financijerima da svake godine prodaju nekoliko milijardi svojih proizvoda. Budite svjesni, kampanja straha neće stati iz razloga zato što na kampanji straha žele zarađivati desetke milijardi svake godine”.

Dok je tjedan dana ranije predstavio svoju inicijativu pod nazivom Freedom ili Sloboda. Rekao je da su lockdown, PCR testovi i kampanja straha oduzeli građanima slobodu, pravo na kretanje i pravo na rad. Zabranjuje se rad pojedinim građanima, izgubljeni su milijuni radnih mjesta.



‘Novi nacizam’

“Uvođenje PCR testova kao metode utvrđivanja bolesti i uzroka smrti je zločin protiv čovječanstva, to je zločin protiv svakog čovjeka osobno. U povijesti su ujedinjene države pobijedile nacizam i fašizam. Sada, novom nacizmu koji raste i kojem nitko ne želi stati na kraj u ime država, stat će na kraj slobodni građani. Vrijeme je da se slobodni građani udruže i kažu dosta. Želimo istinu, dosta laži, dosta straha. Nekada su se ratovi vodili oružjem, sada će se voditi istinom, rekao je Kolakušić govoreći na plenarnoj sjednici EP-a.

Dodao je kako inzistira da se ubuduće svaka smrt vodi kao COVID-smrt, jer on pravila o proglašenju smrti tumači na način kako njemu odgovara.

I dalje s javnošću komunicira putem društvenih mreža, nemoguće ga je dobiti telefonskim putem, na pitanja novinara uopće ne odgovara, a nitko se ne javlja ni u prostorijama njegove stranke, odnosno liste, piše Novi list.

Stoga se postavlja pitanje u čije ime Kolakušić u Europarlamentu iznosi ove svoje stavove, koga on zapravo zastupa i jesu li njegovi birači uopće znali za što glasaju?

Poziva na raspuštanje EU

Nadalje, kao nezavisni zastupnik u Europskom parlamentu poziva na raspuštanje institucija Europske unije. Poslao je pismo svim kolegama u kojem je predložio prodaju svih zgrada europskih institucija i vraćanje novca građanima te prelazak na trajni rad od kuće.

“Ukoliko je odgovor da se online radom od kuće na potpuno jednaki način uz istu kvalitetu rada ostvaruju isti rezultati kao i kad su zastupnici fizički prisutni na svom radnom mjestu u Bruxellesu, onda je jedino logično i odgovorno prema građanima prodati zgrade parlamenta i vratiti novac građanima EU-a, jer nema potrebe niti u daljnjoj budućnosti za fizičkom prisutnosti u fizičkim zgradama”, napisao je u tom pismu.

Čini se da ne sudjeluje na sjednicama odbora ni raspravama, a u dopisima Ureda EP-a u Hrvatskoj, koji redovito navodi aktivnosti hrvatskih eurozastupnika, Kolakušić se ne spominje tjednima.

Komentari