Klisović pozvao svoje birače da u drugom krugu glasaju za Tomaševića

Joško Klisović Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Građani Republike Hrvatske danas su na biralištima birali svoje predstavnike na lokalnim izborima. Pravo odlučivanja tko će u iduće četiri godine voditi njihove općine, gradove i županije te tko će biti u predstavničkoj vlasti imaju tri milijuna i 660 tisuća birača.

U Zagrebu je obrađeno 70-ak posto glasova, no sigurno je da je uvjerljivi pobjednik Tomislav Tomašević. Mrtvu trku za drugi krug vode Miroslav Škoro i Jelena Pavičić Vukičević. SDP-ov Joško Klisović je peti s tek nešto manje od 8 posto.

“Brojanje glasova se bliži kraju. Želim čestitati gospodinu Tomaševiću na ulasku u drugi krug s doista premoćnim brojem glasova. Još se ne zna tko će biti druga osoba u drugom krugu. Raduje me da je jedan od dva kandidata promjena ušao u drugi krug”, rekao je Joško Klisović kroz suze.

Zahvalio se svima koji su glasali za njega i onima koji su radili na kampanji. Pozvao je svoje birače da u drugom krugu glasaju za Tomislava Tomaševića i Možemo!.



“Pozivam sve one koji su dali glas meni i listi SDP-a, da u drugom krugu glasaju za Tomislava Tomaševića”, rekao je Klisović.

Komentari