KERUM: Puljak je lažni projekt, gleda samo sebe i svoju obitelj

Foto: Duje Klaric / CROPIX

Kandidat Centra za gradonačelnika Splita Ivica Puljak na Facebooku je napisao da je upravo na radiju čuo da će se Željko Kerum iseliti iz Splita ako on pobijedi u prvom krugu.

“Upravo sam na Radio Dalmaciji čuo da je Kerum rekao da će se iseliti iz Splita ako pobijedim u prvom krugu izbora za gradonačelnika … Ma ljudi moji, je li to moguće – ta slavna rečenica Mladena Delića mi je odmah pala na pamet”, napisao je na Facebooku Puljak.

Index je pitao Željka Keruma je li to zaista rekao na radiju. “Da, naravno. To nije moguće da on pobijedi u prvom krugu. Puljak je lažni projekt, gleda samo sebe i svoju obitelj. Samo je štetu napravio u gradu Splitu. Ne zna ništa, nego praviti svađu, nema kome nije štetu napravio, podijelio ljude”, rekao je Kerum i dodao:

“Da, rekao sam to i reći ću opet – iselit ću se iz Splita ako Puljak pobijedi u prvom krugu. A ako ne pobijedi u prvom, neka on odustane od drugog kruga kad se pravi tako pametan. Nitko neće pobijediti u prvom krugu, pogotovo ne on.”Komentari