Kerum odgovorio Grabovcu: Do sada tog uhljeba nisam spomenuo, ali….

Predsjednik Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije Nikola Grabovac izjavio je u srijedu kako neće surađivati sa SDP-om i HGS-om zbog čega još nije jasno tko će imati većinu u županijskoj skupštini

Na pitanje o suradnji u županijskoj skupštini Grabovac ima jasan stav. Predsjednik DP -a SDŽ predložio je programsku suradnju desnih opcija, ali i oštro otklonio suradnju s HGS-om Željka Keruma.

“Oni su omogućili trgovačkom koalicijom da naša županija postane potpuno devastirana. Kada govorimo o rezultatima, moramo priznati HDZ-u relativnu pobjedu, ali oni više neće moći napraviti koaliciju svojim ‘uhodanim’ stilom i pomoću žetončića.”

‘Do sad tog uhljeba nisam spomenuo’

Na njegovu izjavu preko Facebooka reagirao je Željko Kerum koji je napisao kako Grabovca ne poznaje, ali kako zna da dugi niz godina uzima novac od županijskih tvrtki na raznorazne načine, a onda ga je i počastio nazivom ‘uhljeb’.



“Čitam na portalima izjavu nekog Grabovca iz Domovinskog pokreta, kaže da ne želi surađivati s Kerumom i HGS-om. Blati stranku i mene. Ne znam tu osobu, ali znam da dugi, dugi niz godina uzima novce od županijskih firmi na raznorazne načine. Svake godine prije Božića i Uskrsa većina županijskih firmi uzima njegovo uskvašeno vino koje mu plaćaju po cijeni vrhunskog, a zapravo je za začiniti salatu. Znači do sada tog uhljeba nisam spomenuo, ali kad na pokvaren način mene spominje, ovo mu je odgovor!”

Komentari