Kapetan senzacije otkrio kako je izbacio Hrvata; Pljušte osude na račun Vatrenog

Football news 247 / Twitter

Junak velike pobjede Watforda bio je dvostruki strijelac Ismaila Sarr (54, 60), a među strijelce se upisao i Troy Deeney (72). Za Liverpool je cijeli susret odigrao hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, no uklopio se u sivilo svog sastava.

Upravo je kapetan Watforda komentirao Lovrenov nastup nakon poraza na Vicarage Roadu:

“Ne želim biti nekorektan prema njemu i reći da je slabiji od mene, ali shvatio sam da se želi ‘potući’ sa mnom, a to je takav način igre koja meni u potpunosti odgovara. Ako se netko želi nadjačavati sa mnom, neka se pomiri s time da će imati jako tešku večer. Čini mi se da je upravo to presudilo kod prvoga gola, htio me zagraditi na snagu, a ja sam ga očito izigrao jer je Sarr zabio onakav gol”, izjavio je Deeney, a prenose Sportske novosti.

Navijači Redsa bili su podijeljeni u vezi izvedbe braniča Vatrenih na stadionu Watforda i njihovi su komentari zasuli društvene mreže:



‘Ne razumijem kako je Lovren dobio prednost u odnosu na Matipa’

‘Kakvog smisla ima da starta Lovren, a ne Matip?!’

‘Misli li netko da Lovren sa sobom nosi lošu karmu ili sam to samo ja?’

‘Treba li nam Lovren za iduću sezonu?’

Navijače Liverpool može utješiti činjenica kako ovaj poraz neće bitnije utjecati u bobi za naslov prvaka. Redsi i dalje imaju ogromna 22 boda više od Manchester Cityja.

Liverpool vodi na ljestvici sa 79 bodova, Manchester City je drugi s 57 bodova, dok je na trećem mjestu Leicester City s 50 bodova.

Komentari