Kalinić otkrio hoće li se kandidirati za gradonačeklnika Zagreba

screenshot N1

Jelena Pavičić Vukičević, koja nakon smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića obnaša tu dužnost do kraja redovnog mandata, u nedjelju je objavila da se neće kandidirati na lokalnim izborima u svibnju.

No, na pitanje novinara u petak je rekla kako, osim dužnosti prema stranačkim kolegama, ima dužnost i prema građanima.

“Ja imam odgovornost prema stranci, kolegama, ali prije svega prema svojim sugrađanima. Dopustite da mi kao Gradska uprava prvo odradimo posao za koji smo izabrani. Ovo o čemu govorimo su neka buduća vremena. Cilj je prvo odraditi ovaj ciklus”, odgovorila je na pitanje je li se predomislila po pitanju kandidature.

Pročelnik ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba i međunarodni tajnik stranke Bandić Milan 365 Pavle Kalinić danas je dao vrlo zanimljivu informaciju. Kako kaže, kandidat te stranke najvjerojatnije će biti Jelena Pavičić Vukičević.



Ili Lovrić, ili ja?

Ako neće ona, onda ćemo to biti Ivica Lovrić ili ja. U svakom slučaju, ići ćemo na izbore”, rekao nam je u telefonskom razgovoru Kalinić.

Dodaje, sve ćemo znati u prvoj polovici idućeg tjedna, inzistirali smo na pitanju koliko je osobno spreman uključiti se u utrku, no Kalinić nam uporno ponavlja, treba vidjeti što će odlučiti gospođa Pavičić Vukičević, piše Dnevno.hr.

Komentari