KAKAV GAF HRT-A Poznatog gradskog zastupnika prikazali su kao osumnjičenika u Aferi Janaf, morao je intervenirati: Nisam uhićen!

Facebook

Prezime Petek često se spominje u zadnje vrijeme u medijskom prostoru zbog činjenice da je jedan od glavnih aktera u ‘Aferi Janaf’ i jedan od prvoosumnjičenih: Krešo Petek, šef Elektrocentra Petek. Uskok ga sumnjiči da je upravo on jedna od ključnih osoba koja je stvorila lanac korupcije u koji su upleteni čelnik Janafa Dragan Kovačević, te gradonačelnici Dražen Barišić i Vinko Grgić.

Do pojave ove afere, jedini Petek koji se često pojavljivao u javnosti preko konferencija za novinare i društvenih mreža bio je gradski zastupnik u zagrebačkoj Skupštini Renato Petek. U javnosti je poznat po brojnim performansima kojima ukazuje na lošu situaciju u Zagrebu i Bandićevo loše rukovođenje tim gradom.

I tako su HRT Vijesti na društvenim mrežama gradskog zastupnika Renata Peteka optužili za korupciju. Greška je možda razumljiva, ali ipak, kao javni servis, HRT bi trebao provjeravati informacije prije nego li nekoga optuži za korupciju.

Na sve se našalio i sam Petek, objavivši na društvenim mrežama sliku sebe u prugastoj košulji uz natpis “Nisam uhićen!”



Imam košulju na pruge, nisam dobro spavao, no nisam uhićen niti osumnjičen u aferi Janaf! Krivi Petek! ?
Hej HRT Vijesti? ?

Objavljuje Renato PetekPonedjeljak, 21. rujna 2020.

Komentari