KAJKIĆ ZA OTVORENO O PRIJAVI IZ SRBIJE Ako ne reagira Vlada ili SOA reći ću sve što imam, a tada će se tresti država!

Foto: Cropix

Sigurnosno-obavještajna agencija Republike Srbije BIA podnijela je kaznenu prijavu protiv Nikole Kajkića, predsjednika Nacionalnog sindikata policije u Republici Hrvatskoj i Dražena Letića, uhićenog zbog krijumčarenja kokaina iz Urugvaja u Švicarsku, zbog navodnog organiziranja špijunske mreže pod kontrolom hrvatskih službi s ciljem diskreditacije Srbije na međunarodnom polju.

BIA je objavila da su mrežu organizirale “desničarske političke strukture u Hrvatskoj”. O kaznenoj prijavi i priopćenju BIA-e, portal Otvoreno kontaktirao je Nikolu Kajkića, inspektora u Odjelu za terorizam i ekstremno nasilje u Policijskoj upravi Vukovarsko-srijemskoj i predsjednika Nacionalnog sindikata policije.

Za portal Otvoreno Kajkić je rekao da nije čuo da je BIA podigla optužnicu protiv njega. Naime, u petak je u Vukovaru sudjelovao na konferenciji za medije u Vukovaru, pa nije pratio medije.


Na konferenciji za medije u Vukovaru najavljeno je podnošenje kaznenih prijava protiv počinitelja ratnog zločina u Borovu Selu koji su 20 i 21 ožujka 1992. godine ubili Bernardicu Štefančić (52), Martinu Štefančić (4) i smrtno ranili Željka Štefančića (32).

Kajkić je tada iznio podatke o tom zločinu i pokazao fotografije očevida stradavanja obitelji Štefančić. Prozvao je institucije zbog nerada u tom slučaju.

Trest će se država!

Za portal Otvoreno Kajkić je rekao da, ako ne reagira Vlada ili SOA, iznjet će podatke od kojih će se tresti država.

“Za sada neću davati izjavu. U ponedjeljak, ako ne reagira Vlada ili SOA, javno ću reći što imam. Bojim se da će se, kad to kažem, tresti država!”, rekao je Kajkić za portal Otvoreno.

Srbijanske tajne službe terete Nikolu Kajkića i srbijanskog dilera za špijunažu

 

 

 

Komentari