Kad ne može ministar Ćorić mogu oni. Glas Poduzetnika nabavio 20 grijanih kontejnera

Kontejner/Marko Prpic/PIXSELL

Udruga Glas Poduzetnika reagirala je brzo, efikasno i transparentno. Kako nam je i prije tjedan dana pojasnila koordinatorica udruge Maruša Stamać, njihovi su članovi pokazali veliko srce, a nakon ubrzane organizacije krenula je udruga i u realizaciju pomoći te na pogođeno podruje odlazi 20 kontejnera s grijalicama za žrtve potresa.

Kontejneri s grijalicama su naručeni i uplaćen je avans u iznosu 153.885 kuna. Cijena jednog kontejnera s grijalicom, dostavom na lokaciju i PDV-om je 38.470 kuna. Dio će biti isporučen ovaj tjedan a dio sljedeći tjedan. Emmezeta će donirati i unutarnju opremu za deset kontejnera.

Članovi regionalnog odbora Sisak i voditelj odbora Danijel Drčić, koordinator za Petrinju Danko Bačelić, Slaven Bonković i Kristina Tagliaretti Bunjan u Glini, te Mislav Bašić u Hrvatskoj Kostajnici će biti naše glavne snage na terenu.

“Ukupan iznos koji je prikupljen na računu danas do kraja dana je punih 2 milijuna kuna, od čega je je preostalo 1,85 milijuna. Hvala svima na donacijama i pomoći za stradale, idemo dalje!”, objavili su na društvenim mrežama.



Komentari