JUTROS OTVORIO TERETANU NA TREŠNJEVCI Došao inspektorat, a njega odvela policija

Andrija Klarić/Robert Anic/PIXSELL

U Zagrebu na Trešnjevci vlasnik Quantum Premium Gym-a Andrija Klarić u ponedjeljak ujutro otvorio je svoja vrata usprkos mjerama Stožera.

Iako je Stožer od 1. veljače krenuo s blagim popuštanjem mjera pri čemu se učenici osnovnih škola vraćaju na nastavu te se dozvoljavaju treninzi na otvorenom, ugostiteljski objekti, fitness centri i teretane i dalje ostaju zatvoreni.

Klarić je otvaranje prenosio uživo na svom Facebook profilu gdje je također objavio da je policija je svoje vozilo pred vratima teretane parkirala i prije no što je otvorio, a kako nam je kratko rekao došao je i Inspektorat. Prije nekoliko trenutaka Klarić je rekao da mora otići s policajcima u postaju.



Informaciju o otvaranju također je objavio na društvenim mrežama.

“Maksimalni broj polaznika po terminu je 12 (10m2 po osobi). Obavezno nošenje maske do svlačionice, a vježbamo bez. Sve ostale epidemiološke mjere su kao do 26. studenog 2020. Članarina je 400 kuna mjesečno za tri puta tjedno i 500 kuna za četiri i više puta”, objavio je Klarić na Facebook stranici svog sportskog centra.

VIDEO POLICIJA MU STOJI PRED ULAZOM Vlasnik teretane otvorio unatoč zabrani: Mogu me opet zatvoriti ili firmu baciti u stečaj

Komentari