Juričan razmišlja snimiti film o Filipoviću, traži i donaciju za novo izdanje knjige Kumek: ‘Nemoj me razočarati, znam da vam je negdje po ladicama u središnjici HDZ-a sigurno ostalo sitniša…’

Cropix

Redatelj i aktivist Dario Juričan nastavlja svoju kampanju koju je sada preusmjerio na kandidata HDZ-a za gradonačelnika Zagreba Davora Filipovića, te jednog od Bandićevih partnera. 

“DAVORE FILIPOVIĆU AKA BANE – BORČE PROTIV NEPRAVDE, BORČE PROTIV KORUPCIJE, ČEKAM TVOJU DONACIJU!

Dok si bio u zagrebačkoj skupštini u koaliciji s Rezačem etiketa, borio si se protiv njega rukama i nogama, grizao si tog mrskog neprijatelja iznutra, podirivao si korupciju k’o neopjevani Rambo, lupao si po toj nepravdi k’o Rocky onomad po svinjskim polovicama!

Lupao si ti i lupetao, moj Bane. Gledam te kako sad od malog, beskičmenog crva postaješ jedan zbilja krasan leptir! Ozbiljno razmišljam da snimim o toj preobrazbi poučan dokumentarac o čudima prirode. I hrvatske politike.



Očekujem od tebe, borče koji je zakasnio na ratište, da nam doniraš koju kunu za novo, dopunjeno izdanje knjige Kumek. I da time malo pomogneš da osvijetlimo i tvoju ulogu u Skupštini u doba kad si onako krotko dizao šapu za svaku Rezačevu umotvorinu.
Plan je jasan: skupiti lovu za tisak, a ako bude viška i za janjetinu!
https://www.hrcin.hr/donacije/

Nemoj me razočarati, jer znam da vam je negdje po ladicama u središnjici HDZ-a sigurno ostalo sitniša još od Fimi medije…

Da smo živi i zdravi, dobri moj Bane!”

 

Komentari