JURIČAN PORUČIO JELENI PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ Podguzna muho! Idemo zajedno preuzeti Grad. Plenkija šaljemo u Bruxselles

Facebook

Svoj novi status na Facebooku redatelj je posvetio Jeleni Pavičić Vukičević, Bandićevoj bliskoj suradnici i trenutačnoj obnašateljici dužnosti gradonačelnika Zagreba

Redatelj Dario Juričan nije stao sa svojim aktivizmom usmjerenim prokazivanju Milana Bandića i “njegove ostavštine” pa, iako je glavni predmet njegovog istraživanja iznenada preminuo, Juričan se “bacio” na obnašateljicu dužnosti gradonačelnika metropole, Jeleni Pavičić Vukičević.

Svoj novi status na Facebooku redatelj je posvetio upravo bliskoj suradnici preminulog gradonačelnika. Pozvao ju je da zajedno preuzmu Zagreb i da se “kao svinjče napalio kada je vidio akciju novog juriša na Grad”.

Objavu Darija Juričana prenosimo u cijelosti:



“Podguzna muho!

Sanjao sam danas da si, nakon što je otišao svetac, preuzela našu stranku i povela je u nove pobjede sa sloganom Nakon Bandića Bandić! Nije mi ni viagra trebala da se k’o svinjče napalim na akciju novog juriša na Grad!

Idemo zajedno preuzeti Grad!

Podguzna,

ti ćeš napokon biti Gradonačelnica, ja i Natalija Prica tvoji zamjenici. Ivan Malenica biti će premijer. Plenkija šaljemo u Bruxselles.

Idemo, Podguzna muho, širiti dobri duh korupcije”, napisao je Juričan.

Komentari