Juričan dobio poziv na sud zbog šatora ispred Holdinga: To je naš stari običaj

Cropix

“Nakon 7 mjeseci pravna država zove me na megdan zbog navodnog nelegalnog postavljanja šatora ispred Zagrebačkog holdinga u siječnju 2020. Postavljanje šatora stari je hrvatski običaj i ja ću kao svjedoke zvati: Josipa Klemma, Đuru Glogoškog, Kolindu Grabar-Kitarović, Mirka Ljubičića Švepsa, Antu Deura, Milijana Brkića i Milana Bandića. 

Njihove adrese su mi nepoznate, a nisam siguran u kojem stanu preživa Bandić jer je pored svoga stana u Bužanovoj 4 koristio i raspolagao s još tri tajna stana. Navedeni svjedoci sudu će obrazložiti što znači spontano okupljanje, postavljanje šatora i nenaplate kazne za 555 dana koja se meni, malom krimosu, želi naplatiti za jedan dan za šatore koje nisam osobno postavio”, napisao je Juričan.

Podsjetimo, Juričan je početkom siječnja postavio šator ispred Zagrebačkog holdinga i rekao kako poziva ”hrvatski narod: kriminalce i ostale da dođu preuzeti svoj komad te gradske tvrtke”

“Ja sam mala sitna duša, kriminalac, ovo preko su fini ljudi”, izjavio je novinarima Juričan, koji tada u sklopu akcije “100 % ZA HRVATSKU & 366 % ZA HOLDING!” pozvao građane na janjetinu.

Komentari